Diensten


HTGroenvoorziening is dé specialist op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud. Wij leveren deze diensten in Noord-Nederland. Met meer dan twintig jaar ervaring in groenvoorziening is HTGroenvoorziening uw partner als het gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud, (etc). Wij kunnen u terzijde staan bij het formuleren van uw wensen op het gebied van tuinaanleg. En dat idee wordt vervolgens op een deskundige manier in de praktijk omgezet. Uw idee, onze realisatie.

Een aantal veel voorkomende werkzaamheden die bij tuinaanleg en -onderhoud komen kijken zoals het leveren en plaatsen van een blokhut, carport, of pergola kan uiteraard ook vakkundig door HTGroenvoorziening voor u worden uitgevoerd. Daarnaast leveren en plaatsen wij op deskundige wijze vijvers, met of zonder beekloop of waterval, en al dan niet voorzien van een borrelsteen.

Ons werk kenmerkt zich door strakke afwerking, en oog voor detail. Tuinaanleg en tuinonderhoud is ons vak. En dat is merkbaar aan het resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Pin It on Pinterest

Share This